nevím
Anotace: před smrtí zjeví se nám to důležitý
pro rozbytou mísu
v místnosti plnou střepů
sedí v pláči žena
která svět ztratila
pro tu mísu
jenž rozřízla jí tepnu
teď sedí v kaluži krve
a přemýšlí o životě
co jevilo se jí důležité
to je teď pro ní malicherné
oblíkaná chodila
podle mody co frčela
drahé šaty její
teď plní se krví
k čemu jí to je
že stáli tisíce?
myšlenky se jí zatoulají na rodiče
jak utekla od nich daleko převelice
že nechtěli platit její akce
ted ráda by je obejmula
a omluvu vyřkla
druhou šanci však člověk nedostane
a tak jde vstříc smrti do náruče
kde počká na rodiče
Komentáře (0)