Anotace: Znáte určitě tyhle dny, kdy mysl hledá a hledá a ani neví co vlastně a tímto vás často ovlivňuje... *Jedná se o text k mému "songu" (krom refrénu, který má jiný nádech a zkazil by báseň jako takovou) co jsem vytvrořil... * :-)) (snad se bud líbit)
Díky moc za postřeh. Já jsem to dal takhle obecný úmyslně, protože pro mě to je širokej pojem to co jsem
napsal (na zamyšlení by to mělo být) :-))
02.03.2011 22:49:00 | Lyuk