Všechny vody světa
Hluboko v lese u pramene
skláním se chtěl bych vodu pít
když v tu chvíli pramen vyschl
není čím žízeň uhasit
Prosím nebe volám bouřku
to hrozné sucho ničí mě
není čisté vody v světě
Ale já jsem v tom nevinně!
Stejně tak jak miliardy lidí
trpím za lidské selhání
jedince který nemá žízeň
a nad svůj pramen se naklání
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: rezina, James Libustka, Agniezka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)