POHŘEB SVÉ VLASTNÍ DUŠE
Anotace: jen duše inspirace s Olympikem,jen okrajově
Myšlenky se ztrácí
moje duše umírá
v tichu někdo stojí
ale nic neříká
vzpomíná
duše je jak terč
terč zloby a nenávisti
má vlastní duše
je děravá
na pohřeb se vydává
tisíce v řadě
kráčející stíny
otvory v srdcích
své vlastní viny
kde místo nezůstává
nikde se neschová
kráčí v řadě za sebou
tiše jdou
za láskou zmizelou
navždy zapomenou
duše je děravá
sama Umírá
MYŠLENKY ZTRÁCÍ.
Přečteno 372x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, lennerka, jitka.svobodova, Linzerka, Květka Š., Mbonita, januve, v.hercik, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)