Bez obav
Anotace: Z toho, cojednou bude...
Až jednou vyhořím
- Jak rád bych ti ještě svítil
- A hřál po nocích
Starý
Jak Jaslovský Bohunice
Už slyšet nebudu
- V jádru byl dobrý
- Plný energie
A někdo zašeptá
- Taky dobře
- Že je pryč
- Mohl být druhý Černobyl
- Pánbůh s náma a zlý pryč
Zrecyklován na prach
Z důvodů úsporných skončím
Na zdejším nehlídaným
Hromadným úložišti
Neškodný
V keramický schránce
Za doprovodu přátel
Černí bodyguardi z Arkádiy
Zaklapnou nade mnou dva pevný
zámky
To abych se neodkopal
Pak půjdou ke Kostlivci
Na gůlášek se šesti a pívo
S úsměvem
Kolem budu mít klid
Žádní zelení neprotestují
Já zrychlil poločas rozpadu
Kolem zelená tráva a stromy
Budou růst
Zneklidněná veřejnost bude
Uklidněna
Jen žádný obavy
- Z dobrýho jádra
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (0)