Srdcem o životě

Srdcem o životě

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=nphtWSChGlM

Kousky myšlenek sledují děj
S klidem..i mrazivým ledem
připomínají sníh, co taje..
Mění se směr, když přichází
..opatrně..do mých snů
A našlapuje s láskou
další kousek..do života
Podám mu ruku, když vidím ho
na zemi ležet..srdce tluče
za něj, za život
S lehkou nostalgií
než se plně probudí..rozvine
do krásy, do ticha
Do miliónu kapek,
co v trávě našly, po ránu, ráj..

Jsem tady..Ty tam..

Pokorně přijdu s mým životem,
do očí se Ti zadívám,
s otázkou..zda pustíš nás dál..
Autor Agniezka, 03.03.2011
Přečteno 317x
Tipy 37
Poslední tipující: jvacl, dream in emptiness, Tamara, carodejka, jedam, strašidýlko-střapatý, Mbonita, malá slečna, Danga, zenge, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hodně se mi líbí...ST***

06.03.2011 21:18:00 | Tamara

líbí

Moc pěkné moc.

03.03.2011 18:00:00 | Česi

líbí

Jednou určitě

03.03.2011 12:26:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí