Básníkovi a příteli, Tonymu Bíšovi
Anotace: ..myslím..že ho všichni znáte a máte rádi jako já..:)
Až jaro nakoukne i za humna tvého města
a rozdá se mezi zdi
kočičí hlavy leskle zmalátní
restaurační zahrádky rozkvetou nápady majitelů
vybereme si romantickou
takovou s levným ratanovým nábytkem
barevnými polštářky
a nesmělými doteky nových milenců
budeš lačně vdechovat dým mé cigarety
pustíme na volnost slova
jen tak poletí
s vůní kávy
nahromadí se na chvíli pod slunečníkem
puknou jako mýdlové baňky
uletí
a obsah zůstane někde v nás
říká se tomu vzpomínka
vykoukne až mi bude smutno
splín rozpustí okna v dešti
usměju se na ta slova
co tak legračně pukala pod jarním slunečníkem
a voněla kávou
Přečteno 328x
Tipy 12
Poslední tipující: ta.cupka., strawbery, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)