nezván
Anotace: nevim co tu dělám
sem tu nezván
ve světě jenž rád nemám
ptám se sebe co tu dělám
odpověd však stále nenalézám
co na světě, kde radost není
co na světě, kde se mi nelíbí
co na světě kde se mi vše protiví
otázky kladu si deně
odpovět však nedostanu na ně
co naplat do smrti nějak přetrpím
a pak do dřevěné rakve se uložím
a budu mít co si zasloužím
co to bude, to však nevím...
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., malá slečna
Komentáře (10)
Komentujících (3)