Ráno
Anotace: Sluníčko mi nějak dodává energii:) A tak píšu blbě, ale vesele :)
Budík zvoní hlasitě.
Vstávám a pak po bytě
jak mátoha bloudím.
Ještě pusu loudím
od prince svého
nevyspalého.
Všude vůně ranní kávy,
sklenice ovocné šťávy
je na stole
a kremrole
zvesela mě vítají.
Ptáčkové si zpívají,
o tom že zas skončil spánek i sen,
o tom že začal další slunný den!
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
Komentáře (0)