Člověk proti přírodě
Lid žijící v temnotě
navždy zatracen sám sebou
uzavřeni v hranicích
když s přírodou se perou
Místo rozumu oheň
místo lásky ostří
obranou je útok
jen hlupáci prozří
Mrtví lidé v řekách
uvězněni pod troskami
otázky proč...
a odpovědi - samé klamy
Živly jsou silnější
než největší armáda
příroda je pevný základ
pod našima nohama
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: jitro, CULIKATÁ, Danga
Komentáře (1)
Komentujících (1)