CESTOVNÁ
Anotace: zoberiem atlas a celý svet obletím naraz
Do uzlíka zbalím si
Buchtu, hrudku masla
Rozlúčim sa z našími
No a sviečka zhasla.
Je čas odísť do sveta
Veď už niesom malý
Láka ma aj Afrika ,
Fajn je aj na Bali.
Komentáře (2)
Komentujících (2)