Deti plačú
Deti plačú, drahý,
že sme im svet zanechali
plný klamstiev,
boja sa narodiť, vieš?
Vraj sa tu všetci hádajú,
bojujú,
vraj im otcovia umierajú
pre sny iných...
/úplne zbytočne/
Kričia, že je lepšie
radšej nikdy nepocítiť
slnko na tvári
ako zomrieť hladom,
lepšie je vraj ostať
hore, na oblohe,
ako zaspávať dolu pod ňou
niekde na ulici...
A nežný dotyk matky
vraj nestojí za tie všetky strasti...
Deti plačú, drahý,
že sme im svet zanechali
s morom nenávisti
a kvapočkou lásky...
Počuješ?
/Deti plačú, drahý.../
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, NikitaNikaT., Zorenka Ježková, mademoiselle secret, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)