Šitý život, šitá kůže
Ztracena v soukolí osudu,
tkaniva pevně šitých životů,
na tělo, na duši, pro život
...hledá se látka, která by
zastavila rozpad jednotlivých nitek
držící kůži pohromadě...
Žádné pokusy nepomohou,
nitky tkání a žil
se pomalu trhají
v mučivé souhře smyslů...
Nečekejte zázraky,
ale mistr krejčí
se pokusí ušít na míru
nový převlek z kůže,
který padne každému...
ať je dotyčný malý nebo velký,
tlustý či štíhlý...
...šitá kůže je univerzální...
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jiná, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)