Dvojsmyslná slova

Dvojsmyslná slova

Anotace: :-)

Nedobytnou pevnost
drží pevnost základů,
které jsou zbudovány
na budovách, které
zavál prach...

Rána, která přišla
po dlouhých nocích
zkřivila úsměv odpoledni,
ona rána byla prokleta
zaříkacími formulemi počasí...

Znakem statečnosti je
nebojácné srdce,
které je s erbovním znakem
statečných rytířů
spojeno, jako matka a dítě...

...a známka soudržnosti,
je v lidech, kteří se mají rádi,
známka na dopise pak drží
partii s příjemcem...
Autor Tomáš Přidal, 04.03.2011
Přečteno 4368x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Souhlasím - složitá, promyšlená, spletitá ale zajímavá...

04.03.2011 14:14:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel