Milý deníčku..
Anotace: Tak, jak skončí tento deníček, končí většinou deníčky mých kamarádek.. =/
1.ZÁPIS:
Milý deníčku, dneska poprvé plním tvé strany..
Budu ti svěřovat životní úspěchy i rány.
2.ZÁPIS:
Můj předrahý deníčku,
dostala jsem kočičku,
říkám jí Linda..
Když baští, bryndá.
Pak nás naštve loužičkou,
i když jenom maličkou.
Pak protáhne záda..
Fakt ji mám moc ráda.
3.ZÁPIS:
Deníčku, dnes skončíš v ohni,
pak, prosím, s hořením pohni.
Poznáš, co je uhel žhavý..
A proč? Už mě psát nebaví..
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)