Co je špatného na magickém světě
Co je špatného
na magickém světě?
Ve skutečnosti
ho nenajdete
jsou to postavy
jsou to dějiny
jenž nikdy nezačaly,
neskončily, nežily
jsou to příběhy
jenž mají
svůj konec daný
z pod ruky autora
černě na bílém psaný
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Alien.v.v.s., Poustevníček, Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)