vždycky trpí nevinní
a neber jako bezcitnost když řeknu teď;
to je prostě život!
a proto s těmi, kteří žijí dej si pivo
a proto každý den si jich dost hleď
a najdi jejich srdce, bys nezůstal jen v předsíni...
05.03.2011 08:45:00 | šuměnka
Nemám rád, když trpí nevinní jenom proto, že byli v nesprávný čas na nesprávném místě, pak vrahem je osud.
04.03.2011 21:06:00 | Kars