Rezavá kočka
V dáli vidím okno
a v něm kočka rezavá.
Pozoruje mě vám z něho,
asi proto že je zvědavá.
Kouká sem a zase zpátky.
Snad nezačnu věřit na pohádky?
Věřím,
Vždyť to může být i baba jaga zakletá,
ale dcera určitě by řekla, tati ty si popleta.
Ve zvířátkách ona vidí samé dobré postavičky.
A proč také ne, vždyť slyšela to od babičky.
Řeknu vám ten rozdíl
Její fantazie je tak barevná, krásná, pohádkově živá.
Pro ní s v té kočce jenom dobrý skrývá.
Jenže já vidím pravdu „Nehladit mohla by tě poškrábat“!!
Přečteno 451x
Tipy 15
Poslední tipující: Dreamer, PetTulak, Gabrielle, NikitaNikaT., labuť, Psavec, carodejka, CULIKATÁ, la loba, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)