vlastně si již moc neuvědomuji, o mě to tehdy přimělo napsat tento text. Možná jsem byl ve špatném citovém rozpoložení. Člověka při troše fantazie po přečtení může napadnout ledacos. Já nechávám myšlenkám volný průběh... :)
06.03.2011 00:39:00 | Katashi
Hihihi. I pro mě?
Není to provaz pro vás jen to, co tě donutilo tohle napsat?
05.03.2011 17:03:00 | hatlapatla