Výjev
Anotace: opiu budoucnosti....
Píšu si s budoucností
taky s pár magorama
stejných kostí
co lítaj nad horama
v oblacích
s DNA Nostradáma
a slinou Sibyly
sedíme nad mapama
budoucích světů
..jen věže minaretů
a zvuky muezzinů
kříže jsou sňaty
názvy měst kostrbatý
ropnej vrt zbraní
pokora z dlaní
nastavených
bohatství vyvolených
a bída převeliká
která ti ženu svlíká
v mundůr kurtizány
pak polí lány
jenom máku
a dýmky vodní
kousek k mrakům
a zapomeňme na Dia
..svět bude oblak opia
Přečteno 334x
Tipy 32
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Špáďa, Mario de Janiero, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik, hašlerka, Holis, teď už nikdo, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)