citrónová šála
Anotace: Víťovi a lásce....
Ulehá tak jak si stele
a myslí na b u d o u c n o s t
tu kterou já mám u prdele
a nejsem vůbec v mozku prost
však kdo pojistí mi duši v těle
vzpomínku míst kde lásky most
napíná svoje lanoví
možná jen chvíli
kdo to ví?
Kam až se mostem projde
a zda-li vůbec vstoupí
..někdo ji koupí
v bláhoví
že je to ona
ani mast vonná
neošálí
vůni tvé šály
z citrónu
falešný mosty pontonů
s laciným osvětlením
ty Ledky karnevalů
já nikdy nevyměním
za tvoji šálu
...z citrónu
Přečteno 396x
Tipy 42
Poslední tipující: René Vulkán, Juan Francesco de Faro, la loba, Špáďa, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Jiná, labuť, ZILA78, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)