Vlci
Anotace: Krátká nepovedená 'báseň' o vlcích
Nad horami hvězdy září
Odlesk svítí v jejich tváři
Pozorují temný měsíc
Osudy svých předků střežíc
Tlamy vzhůru píseň vyjí
Jiní u potoku pijí
Všichni však svůj osud mají
Tajemství před sebou tají
I přesto zde spolu žijí
Spolu vyjou, spolu pijí
Navždy budou střežit zemi
Kde krev jejich předků pění
A tak vyjí do noci
Už jim není pomoci
Nikdy nesmí slyšet znova
Chrigelova soudná slova
Spolu v hvězdné dálnici
V měsíční zářící vánici
Stopují Velký vůz
A zpívají tiše ten svůj teskný vlčí blues
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: blackwolf, Marcone, CULIKATÁ
Komentáře (0)