píseň pro kočku
Malinké nic s chomáčkem chloupku
jemně dotkne se paží
pro mou bolest
píchání u srdce
je to zbytečné
neomalenost skákání
bezmyšlenkovitá radost
vrtění ocáskem
když je v nejlepším...
stočené klubko
chrání tu bolest
jak motorová pila
v rukou dělníka
co i ve snu kácí stromy
každý strom je život
a kdo ví,
Kdo ví co je život
snad mají pravdu
v převtělování bohyní krasy
možné lásky
bez otázky?
vždyť ta kočka zůstane
pouze zatím kočka
snad se dočká
jen třeba bude mnou
já budu jí
Můj svět bude jejím
a její bude mým...
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, Kapka, labuť, jitka.svobodova, Mbonita, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)