psaní
Píšu Ti Karle z města Zlína
...že je to zlý
mé pravé varle
má v moci rakovina
a nevím kolik dní
mi ještě zbývá
Už jinak zpívá
mi kosák za oknem
i slunce jinak hřeje
už asi neloknem
si spolu u peřeje
aby jsme jaro přivítali
Píšu Ti Karle je to dřina
z chemošky jdu jak
z šichty v lomu
už nehřeje mne jiskra z vína
a rozbrečí mne i šum stromů
píšu to Tobě..nemám komu
a mezi plášti doktorů
jak v sněhu závějích
za zvuků bubnů tamborů
já pochoduju v hororu
a marně hledám
..ten svůj smích.
Přečteno 322x
Tipy 39
Poslední tipující: Leedram, Juan Francesco de Faro, teď už nikdo, ZILA78, modrá..., la loba, Mario de Janiero, Holis, Dota Slunská, Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)