Vesmírné poselství
Ze vzdáleného Vesmíru
snesl se k nám list papíru.
Tam, kde tento list dopadá,
vesmírné poselství nastává.
A co bylo psáno v něm?
Že k vládě nastupuje galaktický sněm.
Teďkon je to nová éra..
A nás už ovládá ufonská atmosféra.
Všem se tak splnil dávný sen,
že nás bude ovládat galaktický sněm.
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
Komentáře (1)
Komentujících (1)