Vítej v mých oblíbených,milý přívětivý pisálku:)))Mává jedna potěšená:Ilona :)))
07.03.2011 12:18:00 | ilona
Možná ani dodělávat nepotřebuje.
Má nápad, hloubku, moudrost.
A ta trocha jakoby "neuhlazenosti" tam působí jako příjemné překvapení, něco jako když hodíš žabku na klidnou hladinu.
07.03.2011 09:30:00 | René Vulkán
Děkuji :) Piluju, leč někdy mám chuť pilník zahodit...a říkám si, že mi není dáno :) tak třeba ani nedopiluju...
06.03.2011 17:45:00 | voslík
Oni zase sluneční chvilky vyraší a budeš vidět i bez sklíček barevně:).
06.03.2011 15:08:00 | CULIKATÁ