Děkuji. O tom "jsem" jsem si to taky říkala:) Chvíli počkám a pak jej třeba smažu. Tak mám radost, že se moje duše-srdco bolení napsané do řádku, alespoň líbí:)
07.03.2011 11:10:00 | voslík
Předně si nemyslím, že to, co píšeš v anotaci, je pravda.
Je to výborné!
Technicky mě napadlo, že v prvním verši druhé sloky - Seskočit nechtěla jsem a pádu jsem se bála, je nadbytečné ono druhé "jsem". Možná taky proto, že v dalším verši je další Jsem.
Ale je to jenom nějakej můj pocit, ze kterýho si nic nedělej a nic to nemění na tom, že báseň je výborná!
07.03.2011 09:59:00 | René Vulkán