Kaddáfí --- mistr na blufy
a po něm hned mistr zenge...
Asi ho postraším bengem
za poplašný zprávy,
co má od svý krávy
starý tety Anděly,
co máčí jen v neděli... |;-(
07.03.2011 02:35:00 | Špáďa
Já zas myslím že na tuty
strachu plný kalhoty
až to přijde k nám
budeme mít.
U Václava na náměstí
budem vítat zdvihlou pěstí
s kadáfím a sadámem
oslavíme mír.
06.03.2011 20:52:00 | Zasr. romantik