Hádám se s zrcadlem
Hádám se s zrcadlem -
tohle přece já nejsem!
Koukám se do něj
s hrůzou a děsem
Co to je za muže
ten hrozný pán?
Asi už blouzním -
propadám představám
Kůži má povislou
a oči nějak zapadlé -
takhle se prohlížím
po ránu v zrcadle…
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)