Připojit k síti
Anotace: Nebývá snadné, když se něco stane...
Tělo bez žáru
Jak objímka bez žárovky
Chladne a koroduje
Neobjímané
Deset prstů
Přeštíplých vodičů
Nikoho nevede
Ještě držím napětí
Kroky jdou střídavě
Krok sun krok
Stejnosměrně
Odnikud nikam
Ten proud co je ve mně
Je bludný
Zoufale srdce probíjí
Aby bilo dál v taktu
Dvou Hertz
Co kdyby
Odpor povolil
Rozvodna v pořádku
Rozvod byl
Nahodit jističe jistoty
A
Dál tma
Black out citu
V očích to nejiskří jako dřív
Někde musí být zkrat
Pojistky vnějších vztahů
Jsou spálené
Prosím připojit
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Javavia, Tvůj kamarád Kodein, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)