Vina
Anotace: Málo místa pro nohy cestou autobusem se ukázalo jako nečekaná inspirace :)
Připoután řetězy v postel ze železa,
byl jsem jak chromý,
bil jsem a podlézal.
Připoután řetězy a věty jen řinčely.
Byl jsem tak hloupý,
to soudci mě přiměli?
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Elča
Komentáře (0)