Před zraky všech
Anotace: V samotě dnů ...
Obloha posetá hvězdami
zurčící potůček opodál
dým z cigarety
prazvláštní píseň vlastního nitra
nepravidelný tep staleté duše
přátelé tančící v korunách stromů
ukryté zoufalství
vzpomínky na dětství
touha po domově
přetěžké břemeno
odpuštění
vzdálená síla
zakletá naděje
tiché rozjímání
láska zbloudilá
zvětralá vášeň
matoucí dech
zima za nehty
pradávné poselství
pozvolna
připlouvá
ke břehům
dneška.
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Jats, Gabrielle, Marcone
Komentáře (0)