V Opojení kofeinu
V přítmí jarního kina
Otvírají se kousky kabaretního nitra
Načichlá šeď co kolem letí
Zuby hřebenu vlasy hladí
Podlehá těžkým svodům
Zapadlá myšlenka uprostřed věty
Cáry barev podél stěny
Balancování na laně
červená kontura na kousku rtu
V opojení kofeinu
V klíně se čas zastaví
Ovocné koktejly loví oči a úsměvy
Lístky na tramvaj zůstavají
Bolest přeškrtuntá černým fixem
Svět na šikmo a kolem lítají jiskry
Rozladěnost nabourává vniřek zapomění
Odpoutá mysl zakrytou svetrem
Umělost se ztrácí
Neklepe na dveře kina ani pod srdce
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, její alter ego, Helena Lovecká, Gabrielle, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)