..
přiložit k ruce
a jen se dívat co bude dále
přiložit k žíle
a jen přitlačit více
s vyhrnutým rukávem
se svírající železným objektem
tančím tanec poslední
za měsíční noci
krev řine se ze mě
smrtka jen šťastně se směje
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
Komentáře (3)
Komentujících (2)