Znám lék proti smutku?
Když mě smutek zmůže,
nikdo nepomůže.
Slzička se utváří..
Už mi teče po tváři,
jak nesnáším tuto vodu..
Pak mi kamarád dal radu:
„Piš o věcěch, které tě tak trápí,
nebo tě zmutek zcela polapí.“
Zkusila jsem tento postup
a smutek se dal na ústup..
Už neteče ta slaná voda..
Díky, Fando, skvělá rada! =)
Přečteno 408x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcone, Lenullinka, Gabrielle, Helena Lovecká, James Libustka, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)