Anotace: myšlenky
Někdy slova váznou, když je právě potřeba je vyřknout... papír a mail snese všecko... někdy je to bolavé a podlé... proč slova váznou a upřímnosti se bojí? Řekni Radku, pravda bolí, ale je to normální, bolí hodně, ale přece méně, jako lež? že ano?
09.03.2011 20:05:00 | NikitaNikaT.
Myšlenky si někdy plynou a vytvářejí nesmyslné situace, snění. Někdy váznou, potlačovány jsou námi samotnými a pak je zmatek v nás samých.
09.03.2011 20:02:00 | Tamara