KRASOPISNÝ DENÍČEK str.63
***
Zvoní
jdu otevřít
mládí stojí tam kde jsem ho zanechal
zvu ho dál
odchází
zavírám
Do deníčku krasopisně načmárám … odešlo
Piju sám
cosi klepe na dveře potichu vytrvale
jdu otevřít
stojí tam
musím jít
Do deníčku načmárám … stálo to za to
Jen z dálky se ozývá tiché zvolání
zavři
bude průvan
a čistý list se obrací ...
***
Přečteno 302x
Tipy 38
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, šuměnka, zelená víla, PIPSQUEAK, páááááááá, Mbonita, Juan Francesco de Faro, hašlerka, zenge, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)