Děvka
Anotace: anebo je opravdu jen slepá?K tomu, kdo potřebuje?
Postává u cesty k soudu
v ruce točí si
cinknutou váhou
a ráda vozí se
v kličkách paragrafů
Oděna v šatech od Morálky
Spravedlnost šlape
i když má oči zavázané slepá není
v jednom oku slzy roní smutná Pravda
v druhém spiklenecky mrká Lež
Směje se a ráda karty hraje
děvka prodejná
kdo dá tomu dá
ochotně vyhrne sukni
roztáhne studená stehna
Hrát s ní vabank
Jak
když pasák v taláru
karty míchá a
na stůl padají esa z rukávu
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Azure angel, Anewue, Marcone
Komentáře (0)