Tak tahle je krásně usmívací... :o)
Hastrman mi říkal, že jsou tací,
co kolem rybníka za nocích bloudí,
by vílu spatřili na okamžik pouhý...
Jenomže to jejich myšlení
drží se tuze moc při zemi...
tak smůlu mají většinou
a cestu bez cíle... mění za jinou...
30.01.2006 10:13:00 | Cecilka
no jo. s takto melodickým jazykom ani nieide napísať nepekné verše, což?
28.01.2006 12:34:00 | hauskaa
Ty mě parde vždy osvětlíš den.. krásná slovenština a nádherné verše.. :-)
28.01.2006 11:19:00 | Buližník