víš, jak to já mám, nenechám se jen tak něčim zblbnout :-)
09.03.2011 20:14:00 | Lagedama
+ fakin najs 2x!
09.03.2011 20:14:00 | Lagedama
jen pochybuj, pochybuj ;-)
zdravím tě nesestro :-)
ad koment níže - imho - nevěřit je jen jiná verze slepé víry :-)
"TO JE JEDINÝ ROZDÍL mezi snem a skutečností: skutečnost vám na rozdíl od snu umožňuje pochybovat.
Pro mě znamená schopnost pochybovat to největší požehnání, jakého se lidstvu dostalo. Náboženství bylo vždy nepřátelské, protože se snažilo vykořenit sebemenší pochybnost - a to z jednoho prostého důvodu: chtělo, aby lidé věřili určitým iluzím, které jim kázalo..."
Osho The Great Zen Master Ta Hui, Kapitola 12
více zde
http://www.mujosho.estranky.cz/clanky/velka-arkana-20_-procitnuti.html
09.03.2011 18:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba