Anotace: ...hříchů je moc a ten, který pro jednoho hříchem je, pro druhého není...nemá definovatelné hranice...jak dalece tedy jsme nebo nejsme hříšní...
hřich nejen že nemám jasné hranice, on ve skutečnosti vůbec neexistuje :-)
10.03.2011 14:45:00 | 6thSun
Každý hřeší, někdo hodně, někdo málo... ale... někdy, zamyslím-li se... kdy je to vlastně hřích?
09.03.2011 19:29:00 | NikitaNikaT.
Každý člověk hřeší, ať nevědomě nebo vědomě a soudit nám je nepřísluší. ST
09.03.2011 19:27:00 | Tamara