Neuchopitelný
Jako mlžný opar
na kachličkách v koupelně
ty kapičky stírám
řasama i jazykem
a přidám
i trochu svých slz
Setkání po sto letech
jako včera
kouř z cigaret (už i mých)
a sen o tvých pažích
Musím mít vždy
první i poslední slovo
a ty si jen mlčíš
Poutají mě strachy
jestli dýcháš a s kým
protože chci být
nezapomenutelná
"Byla jsi to.."
už mi neříkej
Vždyť tušíš
zase (ti) podlehnu
ale teď už to umím
pojmenovat:
Jsi neuchopitelný!
Přečteno 430x
Tipy 17
Poslední tipující: Bernadette, Mbonita, její alter ego, Bona, CULIKATÁ, Gabrielle, Marcone, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)