Anotace: rozhořel se ve mně....tebou
Jasné a psáno s city, upřímností srdce, kde konec vše završil... já nechala jsem se svést a léta běží, spočítat je... to už za krátko půjde jen ztěží... prstíky přestanou stačit. ST!*** děkuju za procházku Tvými veršíky.
09.03.2011 19:52:00 | NikitaNikaT.