Slečna Dokonalá
Druhí hovoria,
že to zvláštne dievča je.
Ohovárajú ju
ale ona sa na nich usmeje.
Plné červené narúžované pery.
Občas klame.
Ale KAŽDÝ jej verí.
Neposedná a hysterická
nadskakujú jej kučery
Jej nežné hnedé oči
sú plné dôvery.
Odzborujujúco zlatá a milá
S ňou je nadpozemská každá chvíľa.
Dievča,
vďaka ktorému vyschne nejedna slza.
Pravdovravná, ale občas trochu drzá.
...stále s tým svojím srdečným úsmevom na tvári
S ňou sa vám z tej čiernej jamy vyjst podarí
Je iná ako ostatní.
A v dlhých, kučeravých vlasoch nosí biele panenské ruže.
No v noci sama hľadí do neba a slza sa jej po líci kĺže...
Přečteno 351x
Tipy 23
Poslední tipující: Giginka, Zasr. romantik, Paulín, Cataliina, Madanik, Tamara, Petbab, CULIKATÁ, Bona, Marcone, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)