Života vír
Anotace: jedno dílko, psané jeden večer, jedním ani nevím čím
Života vír
V hlubinách ticha
Těžko se dýchá
Lodí je lidský hlas
Co chceme slyšet zas
V pouštích samoty
Ať pondělky či soboty
Dny za dnem plynou
Až v jeden splynou
V plamenech vášní
Civíme jak spadlí z višní
Nevíme, co se děje
Kam to s námi spěje
Ve víru života
Chce to úsudek Poirota
Aby člověk sám sebou byl
A svou duši nepozbyl
Ve spárech smrti
Život kamsi odletí
A po nás potopa
Možná potupa
Tohoto světa
To je má poslední věta
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
Komentáře (0)