Kdo ví..
Kdo ví? kde končí vesmír?
kdo jen odpoví na mé otázky?
kampak jen vedou všechny ty cesty?
maluje dítko pastelkou obrázky.
Maluje veci, pro něj neznámé
a čeká odpovědi.
Avsak nedocká se..
snad nekdy mozná jindy.
Svět je pln otázek
at ptají se mladí nebo staří.
Ale odpovědí je málo.
Vsak vsichni v ně stále veří.
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)