láhev vína
láhev vína otevírám
je to dobré víno
ročník 2005
pod vlivem
z roku 2005
v novinách aktuality
vnímám;
soudy definují
a rozhodují
osvobozují a
trestají
ve jménu lidu,
bezhlavého..
vražda či pomsta
čí oči
uviděli a čí hlas
rozhodl
o osudu
bůh či
člověk
kdo vymyslel boha
existuje člověk?
existuju a
bůh není
ty jež bolí hlava
z boha anebo z vína
jsem uhrančivě
opilej
antikrist
láhev vína vyprazdňuji
je to dobré víno
ročník 2005
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: hordekle, Elča, ostuda lidstva, ewon
Komentáře (0)