PO ZIMĚ
Mám rýmu,
věčnou chuť na sklenku vína
a únavu po zimě
Utíkám, abych nezůstala sama
skrývám se
volám Najdi mě
Jsem z lidí, co se vyvinuli z ptakopysků
místo lítání studený nohy ve vodě
Mám v rukou volant a mezi zámky z písku
jedu po svý melancholický klotoidě
Miluju jazz, přesto ho neposlouchám
Lásko, já budu vždycky jiná, upřímně
vždyť musíš slyšet jak mi srdce bouchá
Tak mě najdi, už je po zimě
Přečteno 399x
Tipy 21
Poslední tipující: Michal Kvido, Lamorte, A. V. Nýmand, Sladkalu, hašlerka, drsnosrstej kokršpaněl, Sanmaro, váhy, hatlapatla, ilona, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)