Balzamovač
Až jednou vyhořím
Roztroušen v popelnících
Na tělech úhořích
Co se mi kroutí v plicích
Scvrklý jak mumie
Pod gázou uvězněný
V nitru mám orgie
Na venek ale němý
Chřtán sliny nepolyká
Už jsem jen přijímač
Bez mozku, bez jazyka
Platím a vím zač
Konzument komfortu
Konzument pohodlí
Figurka na dortu
Tak jsme se rozhodli
Růžovou polevou z cukru
Lep z rukou neumyji
Znova si myšlenku vnuknu
Myšlenku na mumii
Nechcem však je to tak
Pod tíhou svědomí
Do fáčů balíme
Své vlastní vědomí.
Přečteno 262x
Tipy 17
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, hašlerka, Rejha, Jiparo, zenge, la loba, NikitaNikaT., labuť, Marcone, Petbab, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)