Sirotčinec, kostel
Anotace: Nevím, co k tomu mám říct. Vynořily se mi slovíčka, tak jsem je napsala
Cesta do kostela-vydlážděná, trvá chvilku
A vedle něj dřímá
Sirotčinec-cela snílků
Malé děti v rukou třímá
Obličeje dětí
Pokrývá popel
Můj svatostánek smetí
Čekám, vyřkneš ortel?
Jen snad špatné tohle?
Modlit se k sirotečkům hladovým
A ne k falešné modle
To se nikdy nedozvím.
Odsoudili jste mě
Za to, že nakrmím hladové
Na oko vlídní, váš vztek vně
Byl to tak, bude to takové
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: H.I.L., CULIKATÁ, Gabrielle, Kett, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)